Terima Kasih dan tahniah kerana telah mengambil keputusan bijak untuk memiliki Sim Kad Super Jimat ONE XOX yang bakal mengubah pendapatan anda! Kami menghormati pilihan anda. Sila teruskan langkah pembelian produk pilihan anda di bawah.

PROMOSI TERKINI Mulai 18 Januari 2017, setiap starter pack baru layak dapat validity 2 tahun 4 bulan dengan hanya tambah nilai RM10 dalam tempoh 24 jam selepas simkad diaktifkan. 

Dengan pembelian Season Pass FAT (10GB atau 5GB), pelanggan kini boleh mendapatkan tambahan data PERCUMA daripada Onexox - iaitu tambahan data serta-merta diaktifkan sama ada 10GB atau 5GB - berdasarkan langganan PERTAMA! (contoh : SP FAT10 - Pelanggan akan menerima 10GB dimasukkan ke akaun Season Pass + 10GB diaktifkan serta-merta)WooooW!! MENARIK OFFER NI...

Bagaimana nak dapatkan simkad ini??Langkah 1 : Pembayaran


Sila buat bayaran ke salah satu akaun berikut menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.


Bank
Pemegang Akaun
No. Akaun
MAYBANK NARUL ERWAN SHAH BIN HASAN 1571-4814-0653
CIMB NARUL ERWAN SHAH BIN HASAN 7043-7731-89

Sila masukan "narulerwanshah[at]gmail.com" dalam ruangan 3rd party email untuk memudahkan pengesahan.


Langkah 2 : Isi Borang Pengesahan


Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

Sila copy & paste maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u atau CIMBClicks. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM.Borang Pengesahan

Nama Penuh*:
Alamat Emel (Elak guna Yahoo!)*:
No. H/P*:
Jenis Pesanan*:
Kaedah*:
Tarikh*:
Masa*:
Alamat Penuh:
Upload Slip CDM (Untuk bayaran CDM sahaja - max upload saiz 3MB):


Tempahan Simkad MNP ONEXOX (Kekal Nombor Lama)

 1. Jika anda ingin kekalkan nombor lama anda, kami juga menyediakan perkhidmatan MNP untuk kekalkan nombor kesayangan anda. Sila berikan maklumat berikut untuk kekalkan nombor kesayangan anda.

  1. Nama Penuh
  2. Alamat
  3. No Kad Pengenalan
  4. Nombor Telefon Untuk MNP
  5. TELCO Anda

  ** PENTING : Pastikan anda SMS/What's APP kesemua 5 maklumat di atas kepada pihak admin di talian 010-7946587.
Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan bisnes topup, jangan cemas. Sila hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda.Anda boleh hubungi saya terlebih dahulu di talian 010-7946587


Ikhlas,
NARUL ERWAN SHAH BIN HASAN

Admin,.
WWW.SUBDEALERONEXOX.COM
Hak Cipta Terpelihara
SUBDEALERONEXOX.COM